Priser

Eksamineret Berider

Louise Korsgaard Christensen

Tlf. +45 25135678

Mail: louise-christensen@live.dk

PRISER:

Har du hesten i arbejde hos mig, sørger jeg for korrekt pasning samt kvalitets strå- og grovfoder.

Jeg sørger naturlivis også for at din hest kommer på fold hver dag hele ugen.

 

Jeg tager ikke flere heste i ridning end jeg er sikker på, at kunne træne dem alle ordentligt hver dag. Og det er utroligt vigtigt for mig, at vi er ærlige omkring hestene og realistiske i forhold til mål og pris.

 

Har du hesten i ridning med salg for øje, betales honorar for bistand til salg som afregnes i forbindelse med handlen, med 10 % af købesummen eks. moms, dog. min. kr. 5.000 til dækning af evt. annonceringsudgifter, fotografering, videooptagelse, kundefremvisninger, rådgivning, kontraktudfyldelse, kundekontakt samt deltagelse i forhandlinger mv.

Honorar for bistand til salg af heste, der ikke er i ridning hos LCequestrian afregnes med 10 % af købesummen eks. moms i formidlingshonorar, dog. min. kr. 10.000 til dækning af evt. annonceringsudgifter, fotografering, videooptagelse, kundefremvisninger, rådgivning, kontraktudfyldelse, kundekontakt samt deltagelse i forhandlinger mv. Honoraret afregnes i forbindelse med handlen.


Der er også mulighed for andre aldeles reelle og ordentlige aftaler vedr. kommisionssalg af din hest/e. Kontakt mig gerne om muligheden herfor.

 

Derudover gør jeg opmærksom på, at hesten opstaldes og trænes for ejers egen ansvar og risiko og vi anbefaler derfor, at du selv sørger for forsikring, hvis uheldet skulle være ude.

 

Inden du sender din hest i ridning, anbefaler jeg, at hesten er ordnet med tænder og lignende for at undgå unødvendig spild tid.  

Ridning inkl. opstaldning inkl. moms

 

Ridning pr. gang (inkl. opsadling) inkl. moms

 

Enetimer inkl. moms


Spring - Hold á 2 inkl. moms

 

Kursus


Opstaldning (Ifm. kommissionsaftale) inkl. moms


Kommision månedlig inkl. moms

+ ved salg eks. moms


Ved salg af hest i ridning eks. moms

kr. 7.570,00

 

kr.    350,00

 

kr.    300,00


kr.    200,00

 

aftales med Louise Christensen


kr. 3.070,00


kr. 5.320,00

20%


10%

Alle priser vedr. ridning og opstaldning gælder en fuld mnd. ved evt. salg af hest eller lignende medmindre boks/ridning er opsagt i måneden før.