PRISER:

Vi kan tilbyde ridning af heste 5 dage ugentlig (evt. 1 x løsspring). Endvidere sørger jeg for korrekt strå- og grovfoder.

Vi sørger naturlivis også for at din hest kommer på fold hver dag.

 

Vi tager ikke flere heste i ridning end vi er sikre på, at kunne træne dem alle ordentligt hver dag. Og det er utroligt vigtigt for mig, at vi er ærlige omkring hestene og realistiske i forhold til mål og pris. Skal vi sælge din hest for dig er der mulighed for at lave en aftale om kommission, hvor jeg sørger for alt i forbindelse med annonce, fremvisning, transport til og fra handelsundersøgelse, stævner osv. Du har dog udgifter til smed, dyrlæge og lignende.

 

Har du hesten i ridning, sørger du som ejer for udgifter i forbindelse med fremvisning, annoncer, stævner, smed, dyrlæge og transport m.m.

 

Derudover gør jeg opmærksom på, at hesten opstaldes og trænes for ejers egen risiko og vi anbefaler derfor, at du selv sørger for forsikring, hvis uheldet skulle være ude.

 

Ved en normal tilridning regner vi med 4-8 uger i arbejde. Og her anbefaler vi altid, at hesten er ordnet med tænder og lignende inden ankomst for at undgå unødvendig spild tid. Er der særlige ting med hesten kan tilridningen tage længere tid, men som ejer holder vi dig altid opdateret.

  

Derudover tilbyder jeg også enetimer, holddundervisning eller weekendkurser i eller udenfor Skive Rideklub.

 

Ridning v. berider

 

Ridning v. beriderelev

 

Tilridning v. beriderelev

 

Ridning pr. gang berider

 

Ridning pr. gang beriderelev

 

Enetimer v. berider

 

Enetimer v. beriderelev

 

Opstaldning Skive Rideklub

 

Kommission

 

Kursus

kr. 3.200,00

 

kr. 2.700,00

 

kr. 2.700,00

 

kr.    240,00

 

kr.    190,00

 

kr.    190,00

 

kr.    140,00

 

kr. 2.335,00

 

aftales med Louise Christensen

 

aftales med Louise Christensen

Alle priser er oplyst inkl. moms. For øvrige priser henvises til 

www.skiverideklub.dk